Nieuwe trainingsuren volharding Berchem 2020

De trainingsuren voor het nieuwe seizoen zijn bekend. In het algemeen zijn er niet zo veel wijzigingen maar we geven graag enkele aandachtspunten mee. Hier gaan we!

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat onze website in een nieuw kleedje zit. Dit betekent ook dat de pagina waar de trainingsuren vermeld staan wat gewijzigd is. Op een computer zie een weekschema en op je tablet en mobiel zie je een lijst van afdelingen. Een weekoverzicht kan wat overlappen, vandaar dat je gemakkelijk jouw afdeling kan selecteren. Zo zie je meteen de trainingsuren per geselecteerde afdeling. Je kan jouw afdeling ook selecteren op je mobiel. Bekijk hieronder hoe het werkt.

Klik hier om meteen naar de pagina "trainingsuren" te gaan.

Keuze nieuwe trainingsuren 2020

Het grote nieuws

Eerst het grote nieuws. Onze club bouwt een nieuwe locatie uit, Boekenberg. Onze tweede thuisbasis Boekenberg brengt hetzelfde aanbod als onze locatie "Groenenhoek". We nemen afscheid van de turnzaal Fruithof en verwelkomen de spiksplinternieuwe turnzaal Boekenberg. Benieuwd hoe onze nieuwe locatie eruit ziet? Lees dit artikel.

De afdelingen Peuters Fruithof, Kleuters Fruithof, Bengels Fruithof en Jeugd Fruithof verhuizen naar hun nieuwe thuisbasis Boekenberg. De naam Fruithof wordt vervangen door Boekenberg. Verder veranderdt de naam Jeugd Fruithof naar Benjamins Boekenberg zoals de gelijknamige afdeling Benjamins Groenenhoek. De Benjamins Boekenberg is er voor gymnasten van 8 tot en met 10 jaar. Let wel op(!), de Benjamins Boekenberg trainen één keer per week i.p.v. twee keer zoals de Benjamins Groenenhoek. Het lidgeld is dan natuurlijk iets lager.

1-2 Dance Kids en 1-2 Dance Youth

Onze dansafdelingen 1-2 Dance Kids en 1-2 Dance Youth verhuizen van de danszaal Mortsel naar de nieuwe thuisbasis Boekenberg. Bovendien dansen ze vanaf het nieuwe seizoen op woensdag in de nieuwe turnzaal. Veel meer ruimte om een leuke choreografie te oefenen!

Acro

De Acro familie verwelkomt een nieuwe afdeling "Acro Recrea". Acrobaten vanaf 7 jaar zijn welkom bij deze afdeling na selectieproeven om verder door te groeien naar het hoger acroniveau. Acro B, C en I trainen om de week op de nieuwe locatie "Den Draver". Op de even weken in Den Draver en op de oneven weken in de turnzaal Deurne.

Demo A

Een gelijkaardig scenario van even en oneven weken trainen op een andere locatie geldt ook voor het Demo A team. De ene week in de turnzaal Deurne en andere week in de turnhal De Sterre. Elke dinsdag trainen zij in de turnzaal Waterbaan.

BELANGRIJKE INFO M.B.T. COVID-19

Turnkring Volharding Berchem vzw heeft naar aanleiding van de COVID-19 pandemie verschillende scenario’s uitgewerkt die sporten in een veilige omgeving mogelijk maken. De club verbindt zich er toe de nationale en regionale wetgeving omtrent de sociaal en fysiek beperkende maatregelen om virusverspreiding tegen te gaan, te volgen.

Wanneer de overheid nieuwe COVID-19 maatregelen neemt, heeft dit mogelijk een invloed op onze interne werking. Hiervoor heeft de club verschillende scenario’s uitgewerkt die het toelaten om te blijven sporten, maar met bijvoorbeeld minder uren of in een andere zaal.

Bij inschrijving als lid van Turnkring Volharding Berchem vzw gaat u ermee akkoord dat trainingen gewijzigd kunnen worden (vermindering aantal trainingen, wijziging locatie, wijziging trainingsuren) als dit nodig blijkt en zal u de veiligheidsvoorwaarden naleven die de overheid ons oplegt. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat de trainingen en activiteiten moeten worden opgeschort tot tegenbericht.

Wij hebben daarbij maar één doel voor ogen en dat is jullie gymnastiek te kunnen aanbieden onder maximaal veilige omstandigheden.

Deel dit bericht