De knoppen onder de afdelingsnaam geven aan in welke buurt wij deze discipline aanbieden.

Dans 1-2-Dance Kids Berchem Choreo

1-2 Dance Kids

Beweeg je graag op muziek en wil je keitoffe danspasjes leren? Zet je graag je eerste stappen in de danswereld op een niveau aangepast aan je leeftijd? Dan is 1-2 Dance Kids de ideale afdeling! Een basis in choreografie wordt hier aangeleerd.

7 jaar t/m 11 jaar (°2015-2011)

€80 per sportseizoen

Plaatsen beschikbaar

Dans 1-2-Dance Youth Deurne

1-2 Dance Youth

Wil je graag op een plezierige manier aan een uitdagende choreografie werken? Zou je graag (je) techniek aanleren of beter beheersen? Zou je later graag deelnemen aan danswedstrijden? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze groep.

12 jaar t/m 15 jaar (°2010-2007)

€80 per sportseizoen

Plaatsen beschikbaar

Dans 1-2-Dance Adults Antwerpen

1-2 Dance Adults

We schakelen een niveau hoger met de choreografie. Met 1-2 Dance Adults neem je deel aan officiële wedstrijden en train je zowaar naar het hoogtepunt. Techniek finetunen we hier.

vanaf 16 jaar (°2006-…)

€120 per sportseizoen

Hoeveel kost een lidmaatschap?

De hierboven vermelde lidgelden zijn per afdeling en voor één sportseizoen. Dit is het basislidgeld en afdelingslidgeld samen. Dat geeft je dus meteen een goede indruk van de werkelijke kostprijs. Wil je sporten in meerdere afdelingen? Dan betaal je namelijk niet meer het basislidgeld en betaal je enkel het afdelingslidgeld. En vanaf februari krijg je zelfs korting op het afdelingslidgeld. Als dat geen goed nieuws is. ☺️ Wil je meer info? Klik dan zeker op de knop hieronder.