De knoppen onder de afdelingsnaam geven aan in welke buurt wij deze discipline aanbieden.

Peuterturnen Volharding Berchem Antwerpen Deurne Portfoliojpg

Peuters

Op een speelse manier en door middel van verschillende opdrachtjes worden de eerste stapjes in de gymnastiekwereld gezet. Dit gebeurt in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Tijdens het peuterturnen wordt de peuter gestimuleerd om te bewegen, nieuwe materialen en technieken te ontdekken.

2,5 jaar t/m 3 jaar (°2022-2021)

Plaatsen beschikbaar

Kleuters Groenenhoek Berchem Deurne Kleuterturnen

Kleuters

Kleuterturnen gebeurt met een groot inlevingsvermogen. We maken een reisje rond de wereld, klauteren over banken en oefenen ons evenwicht. Ook leren we nieuwe gymnastiekmaterialen kennen. Niet voor niets zijn deze jaren enorm belangrijk voor het ontwikkelen van de motoriek.

4 jaar t/m 5 jaar (°2020-2019)

Plaatsen beschikbaar (Boekenberg volzet)

Bengel turnen Volharding Berchem Antwerpen

Bengels

Basistechnieken worden op een leuke manier aangeleerd binnen de leefwereld van deze Bengels vol fantasie en actie. Geen hoogte of hindernis is te veel. Het zijn ware Bengels die durven en doen. Een optimale opbouw van de motoriek van het kind. Een plaats waar sport en plezier elkaar ontmoeten.

6 jaar t/m 7 jaar (°2018-2017)

Plaatsen beschikbaar

Benjamins Boekenberg

Basisgymnastiek in de breedste zin van het woord. Voor elke leeftijd de juiste uitdaging. Van koprol tot salto, van hazensprong tot overslag. In afdeling Benjamins Boekenberg leren de kinderen de juiste gymnastiekvaardigheden en worden ze ondersteund om verder door te groeien.

8 jaar t/m 10 jaar (°2016-2014)

Plaatsen beschikbaar

Benjamins Turnkring Antwerpen kinderen

Benjamins Groenenhoek

Spelenderwijs worden basisvaardigheden zoals kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie verder ontwikkeld en gestimuleerd. Dit op een speelse wijze, aangepast aan de leefwereld van de Benjamins. De eerste stappen in het recreatieve wedstrijdcircuit worden hier gezet.

8 jaar t/m 10 jaar (°2016-2014)

Plaatsen beschikbaar

Scholieren gymnastiek Berchem Deurne

Scholieren

Bekijk je de wereld al eens graag op zijn kop? De Scholieren gaan een stapje verder in de gymnastiekwereld. Toestelturnen staat centraal. Bewegingen worden verder uitgebouwd en geperfectioneerd. Deelname aan recreatieve wedstrijden wordt gestimuleerd.

11 jaar t/m 17 jaar (°2013-2007)

Plaatsen beschikbaar

Apres Volharding

Après

Welkom bij “Après”. Ben je een ex-turner of ex-danser die graag zijn techniek wil onderhouden? Bij “Après” kan je op je eigen tempo en zelfstandige basis oefenen wat je wil behouden, of het nu gaat om acro, dans, turnen of toestelturnen.

vanaf 18 jaar (°2010-…)

Plaatsen beschikbaar

Conditiegym Dames Berchem Turnkring

Conditiegym Dames

Training op maat, waarbij de belangrijkste spiergroepen worden aangesproken. Het natuurlijke korset (buik en rug) wordt steviger en de conditie verbetert. Trainen hoeft geen saaie bedoening te zijn.

vanaf 16 jaar (°2008-…)

Volzet

Hoeveel kost een lidmaatschap?

De hierboven vermelde lidgelden zijn per afdeling en voor één sportseizoen. Dit is het basislidgeld en afdelingslidgeld samen. Dat geeft je dus meteen een goede indruk van de werkelijke kostprijs. Wil je sporten in meerdere afdelingen? Dan betaal je namelijk niet meer het basislidgeld en betaal je enkel het afdelingslidgeld. En vanaf februari krijg je zelfs korting op het afdelingslidgeld. Als dat geen goed nieuws is. ☺️ Wil je meer info? Klik dan zeker op de knop hieronder.

Waar is de turnzaal?

Turnkring Volharding Berchem is actief in Berchem, Deurne en Mortsel. Daarboven hebben we nog enkele locaties waar competitiegroepen trainen. Via de knop hieronder vind je alle locaties met adres en snel navigatie optie.