Volharding Berchem Boekenberg Land van Nu Deurne turnzaal

Turnkring Volharding Berchem bouwt een volwaardige tweede thuisbasis uit. Naast onze locatie aan de Bikschotelaan, waar al onze "Groenenhoek" recreatieve afdelingen trainen, kunnen we vanaf september Boekenberg toevoegen als tweede vaste locatie. Een bewuste keuze van de club om verder te bouwen aan de toekomst.

Het aanbod in Boekenberg loopt gelijk met het aanbod van Groenenhoek. Vanaf september kan je afdelingen zoals Peuters, Kleuters, Bengels en Benjamins maar ook 1-2 Dance Kids en 1-2 Dance Youth terugvinden in Boekenberg. Fantastisch nieuws toch!

Waar is Boekenberg gelegen?

De turnzaal Boekenberg ligt in de Boekenberglei aan het einde met de Ruimtevaartlaan. De turnzaal is onderdeel van het splinternieuw schoolgebouw "Land van Nu". De turnzaal heeft alle comfort zoals nieuwe turntoestellen, opvouwbare klimrekken, en zo veel meer. Een heus gymnastiek paradijs voor alle gymnasten.

Wie verhuist naar Boekenberg?

Al onze afdelingen "Fruithof" verhuizen naar Boekenberg. Dus Peuters Fruithof, Kleuters Fruithof, Bengels Fruithof en Jeugd Fruithof verhuizen naar Boekenberg. De naam wijzigt uiteraard ook.

1-2 Dance Kids en 1-2 Dance Youth

Ook onze twee dansafdelingen 1-2 Dance Kids en 1-2 Dance Youth verhuizen naar de nieuwe locatie. Turnzaal Boekenberg is aanzienlijk groter dan de vorige danszaal in Mortsel. Dit geeft de mogelijkheid om meer dansers te ontvangen alsook veel meer ruimte om leuke choreo's te oefenen.

Jeugd Fruithof wordt Benjamins Boekenberg

De afdeling Jeugd Fruithof verandert van naam en wordt Benjamins Boekenberg. Zij trainen enkel op maandag. Bovendien lopen de leeftijden nu ook gelijk. Met andere woorden, gymnasten van 8 tot en met 10 jaar zijn welkom bij Benjamins Boekenberg.

Het verschil tussen Benjamins Groenenhoek en Benjamins Boekenberg

Benjamins Groenenhoek trainen twee keer per week. Benjamins Boekenberg trainen één keer per week. Het lidgeld van Benjamins Boekenberg is dus iets lager aangezien ze één keer per week trainen.

⚠️ Let dus goed op wanneer jij je inschrijft voor het nieuwe seizoen. 

Wij kijken alvast uit om het nieuwe seizoen te starten in de turnzaal Boekenberg! ?

Deel dit bericht