Beginnen sporten bij een club is meestal een hele voorbereiding. Wij helpen je op weg om een vliegende start te maken bij Turnkring Volharding Berchem. Hier vind je alle informatie gebundeld op één pagina. Van lidgeld tot start online inschrijvingen.

Wij raden je aan om de volledige pagina te lezen. Zo ben je meteen geïnformeerd. ?

Ja! Je kan één keer gratis komen sporten bij een recreatieve afdeling zoals kleuters, benjamins, … (indien de afdeling niet volzet is). Je moet ons niet verwittigen. Spring gerust even binnen op de vermelde trainingsuren.
Proberen bij een selectie-afdeling? Mail ons even via de contactpagina.

Wij werken niet met een wachtlijst / reservatie voor de inschrijvingen voor aanvang van het nieuwe seizoen.

Is het seizoen volop aan de gang? Dan kan je je registreren op een wachtlijst, indien de afdeling volzet is. Deze wachtlijst zorgt ervoor,  wanneer dat een plaatsje vrijkomt, de eerste op de lijst wordt gecontacteerd.

Deze wachtlijst wordt op 30 juni gereset en geeft je geen voorrang op de inschrijving nieuw seizoen.

De online inschrijvingen voor het nieuwe seizoen starten op 1 juli voor huidige leden. Vanaf 1 augustus zijn de inschrijvingen open voor iedereen. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Ja, natuurlijk! Het hele seizoen door kan je instappen bij Volharding Berchem.

Begin je te trainen vanaf 1 februari? Dan wordt het afdelingslidgeld gehalveerd. Het basislidgeld blijft echter ongewijzigd.

Hoeveel je lidgeld bedraagt hangt af in welke afdeling je traint. Wij hebben alles mooi samengevat op de pagina “lidgeld”. Daar wordt het van A tot Z uitgelegd.

Heb je een vraag?

  • info@volhardingberchem.be

Start je lidmaatschap bij Volharding Berchem

Aansluiten bij ons is super gemakkelijk. Alles verloopt online alsook de betaling van je lidmaatschap. Ben je al lid en wil je opnieuw inschrijven voor het nieuwe seizoen? Ook dat doe je 100% online. Alles wordt rechtstreeks geregistreerd bij de Gymnstiek Federatie en eventuele kortingen en berekeningen worden meteen gemaakt.

Inschrijvingen Turnkring Berchem Antwerpen Deurne