Dit weekend namen enkele Acro-trio’s en -duo’s deel aan de Sylvester Youth Trophy Acro (SYTA)  in Puurs. Zij trotseerden sneeuw en koude om al vroeg op de dag aan te treden en het beste van zichzelf te geven. Dat alleen al verdient een pluim!

 

Zaterdagochtend verscheen het trio Hannah-Amber-Oa op de mat. Oa, nog maar sinds kort bij Acro, heeft hier tezamen met haar 2 partners meteen een knalprestatie geleverd, goed voor een mooie 10e plaats (van de 26)!

In de namiddag was het dan de beurt aan trio Lies-Lauren-Eline. Met een fantastische uitstraling begonnen ze eraan, maar een tijdsfoutje en ietwat teleurstellende punten op het artistieke gedeelte gooiden roet in het eten… Ze eindigden op de 13e plaats (van de 16).

Op zondag was het dan de beurt aan de C-categorie: duo Hana-Anneberthe 8e (van de 13) en trio Pauline-Yera-Elien 11e (van de 21) maakten een erg goeie beurt.

Maar dat was nog niet alles: om het weekend mooi af te sluiten, behaalde het duo Natasja-Amee goud. Proficiat allemaal!

 

Yera combineerde dit weekend zowaar enkele taken. Ze verzorgde naast haar eigen deelname aan de SYTA ook de opnames voor Lighthouse Video.

Dat ze geen last heeft van hoogtevrees en nogal goed haar evenwicht kan bewaren, was zeker een pluspunt! 🙂