Tumbling

In het weekend van 18-19 februari behaalden Valerie en Jana respectievelijk een 5e en een 2e plaats op de tweede provinciale voorronde (Ingelmunster). Een selectie voor het Vlaams kampioenschap lijkt binnen handbereik.

1-2-Dance Kids + B

Ons B-team moest de spits afbijten op DanceMania in Sint-Gillis-Waas (25-26 februari). Meteen een echte vuurdoop voor dit nieuwe team (trainers incluis). Ze behaalden uiteindelijk een achtste plaats, maar het smaakte naar meer, zeiden ze allen in koor.

De dag erop, zondag, was het de beurt aan de allerjongste dansers. En weet je wat? Zij brachten zo maar eventjes zilver mee naar huis!

Demo

Een beetje pech voor ons Demoteam: door enkele zieken/gekwetsten moesten ze lastminute nog enkele wijzigingen doorvoeren en konden bepaalde delen ook niet geturnd worden. Ondanks alles behaalden ze toch nog een mooie 6e plaats. Ze koesteren dus hoop op een top 5-plaats verderop in dit seizoen… Wel, wij duimen natuurlijk allemaal met jullie mee!

Acro

En Acro ten slotte tekent dit weekend present te Hasselt. Met 1 trio en 2 duo’s nemen ze er deel op het C-niveau. Supporters zijn zeker welkom! Succes, meisjes!