Ook de voorbije twee dagen traden weer enkele van onze gymnasten aan op de wedstrijdvloer: ons Tumblingteam zat in Herentals, de Acro-meisjes in Alken.

Bij Acro werd er de voorbije week hard gewerkt aan de finetuning en er was dan ook een merkbare verbetering op artistiek vlak: mooie, gelijk uitgevoerde oefeningen met een knappe uitstraling. Jammer genoeg blijven tijdsfoutjes hen wat parten spelen. Daar zal de volgende trainingen nog aan gewerkt worden.

Maar jullie glimlach toont dat jullie alvast met veel plezier op de vloer stonden. Doe zo voort!

Voor Tumbling werd het een topweekend: zowel Jana als Valérie behaalden een bronzen medaille op het Antwerps kampioenschap, B-niveau en namen meteen ook een serieuze optie op hun selectie voor het Vlaams en Belgisch kampioenschap. Knap!
 

En onze trainingsbuddy Shane (zoon van Sonja, trainster bij Recreademo) sprong zich mooi naar de overwinning en mag zich Provinciaal kampioen 2017 noemen.Wij wensen Shane en het team van Creativa Schelle een dikke proficiat!

En intussen begint de spanning ook te stijgen bij onze 1-2-Dance-teams en de Demoploeg, want binnen enkele weken beginnen ook zij aan hun wedstrijdseizoen.Supporters, hou jullie dus maar klaar om onze gymnasten te komen steunen en check alvast onze wedstrijdkalender!