Dit weekend vond in Oud-Turnhout de Kempencup plaats, de allereerste wedstrijd van het seizoen. Ons Acro-team beet hier de spits af!

 

In de voormiddag al verscheen het trio Lies-Lauren-Eline op de mat. Al hun delen zijn mooi gelukt en ze hebben de oefening met de glimlach gebracht. Het plezier spatte er dus vanaf! Ze eindigden op de vijfde plek.Wist je trouwens dat dit de allereerste wedstrijd ooit was voor kleine Eline?

 

In de namiddag was het dan de beurt aan het trio Yera-Pauline-Elien.Hun voorbereiding verliep niet vlekkeloos: er moest lastminute wat gewijzigd worden aan hun choreo en op het moment suprême was er jammer genoeg een val wat resulteerde in een vijfde plek. Maar de leiding is enorm trots op hun prestatie: ze hebben zowaar 3 moeilijke delen op 2 trainingen aangeleerd. Laat het dus niet aan jullie hartje komen, meisjes.

 

Het grootste nieuws kwam even later: Natasja en Amée mochten na een prachtprestatie zowaar het podium bestijgen en dan nog wel op het hoogste schavot! Knap gedaan!

Het startschot van het wedstrijdseizoen is bij dezen gegeven. De Kempencup was meteen ook een goeie repetitie voor de SYTA in Puurs volgende maand. Duimen maar!