Turnkring Volharding Berchem vzw heeft naar aanleiding van de COVID-19 pandemie verschillende scenario’s uitgewerkt die sporten in een veilige omgeving mogelijk maken. De club verbindt zich er toe de nationale en regionale wetgeving omtrent de sociaal en fysiek beperkende maatregelen om virusverspreiding tegen te gaan, te volgen.

Wanneer de overheid nieuwe COVID-19 maatregelen neemt, heeft dit mogelijk een invloed op onze interne werking. Hiervoor heeft de club verschillende scenario’s uitgewerkt die het toelaten om te blijven sporten, maar met bijvoorbeeld minder uren of in een andere zaal.

Bij inschrijving als lid van Turnkring Volharding Berchem vzw gaat u ermee akkoord dat trainingen gewijzigd kunnen worden (vermindering aantal trainingen, wijziging locatie, wijziging trainingsuren) als dit nodig blijkt en zal u de veiligheidsvoorwaarden naleven die de overheid ons oplegt.  Bovendien bestaat de mogelijkheid dat de trainingen en activiteiten moeten worden opgeschort tot tegenbericht.

Wij hebben daarbij maar één doel voor ogen en dat is jullie gymnastiek te kunnen aanbieden onder maximaal veilige omstandigheden.

Turnkring Volharding Berchem vzw
25 juni 2022