Het nieuwe seizoen heeft wat nieuwigheden in petto. Hieronder overlopen we even alles.

Afdelingen

Voor onze recreatieve afdelingen wijzigt het aanbod niet. Alle gymnasten kunnen dus zonder zorgen verder genieten van een leuk sportseizoen.

Bij onze selectie-afdelingen zijn er enkele organisatorische wijzigingen. Een opsplitsing bij Acro en Tumbling was noodzakelijk om de groei en kwaliteit te waarborgen. Verder verwelkomen we een nieuwe recreademo groep: Recreademo B2. Al de selectie-afdelingen werken op selectie. Verdere info over selectiedagen / try-outs volgt later.

Trainingsuren

Voor de recreatieve afdelingen is er niets gewijzigd. Voor de selectie-afdelingen daarentegen hebben we ons aanbod uitgebreid. Bekijk goed de trainingsuren op onze pagina. Voor de dansafdeling is er één wijziging voor 1-2-Dance Adults.

Lidgelden

Hier is een en ander gewijzigd. Het basislidgeld is verhoogt naar €50 maar bij het afdelingslidgeld hebben we dit verlaagt. Voor de recreatieve afdelingen blijft de totaalsom (basislidgeld + afdelingslidgeld) quasi hetzelfde. Voor de selectie-afdelingen zijn er enkele wijzigingen. Dit maakt het toegankelijker wanneer een gymnast twee of meerdere afdelingen combineert.

Locaties turnzalen

We zijn enorm enthousiast om danszaal Mortsel toe te voegen tot één van onze locaties. Deze gloednieuwe danszaal zal de thuisbasis worden voor al onze dansafdelingen.